Hyrylässä on hyvä olla

Tuusulan lukio - Hyrylä

Toimipiste sijaitsee Hyrylän koulukeskuksessa Etelä-Tuusulassa Tuusulanjärven kulttuurimaiseman äärellä ja lähellä hyviä urheilumahdollisuuksia. Hyrylän toimipisteessä opiskelee noin 370 lukiolaista.

Hyrylän toimipiste on monipuolinen kulttuuri- ja tiedepainotteinen oppilaitos. Opiskelija pääsee tutustumaan kulttuuriin ja ympäröivään yhteiskuntaan lukion tapahtumissa. Vuosittain järjestetään muun muassa Elävä kirjasto ja Platonin Akatemia. Musikaali- ja elokuvaprojektit antavat mahdollisuuden tehdä kulttuuria itse. Lukiossamme ilmestyy verkkolehti Hyve, jonka toimittamiseen kaikki opiskelijat voivat osallistua.

Toimipisteessämme on valtakunnallista kurssitarjontaa laajemmat opiskelumahdollisuudet lähes kaikissa aineissa. Lukion alussa on mahdollisuus osallistua matematiikan ja kielten peruskoulun oppimääriä kertaaville kursseille. Lukion päättövaiheessa järjestetään kertauskursseja, jotka tukevat ylioppilaskirjoituksia ja jatko-opintoihin hakua. Kursseillamme opiskelija voi syventyä itseään kiinnostaviin aineisiin. Koulussamme tarjotaan useita tietotekniikan kursseja, kuten pelikehitys ja robotiikka. Meillä voi myös suorittaa Helsingin yliopiston ohjelmoinnin MOOC-kurssin ohjatusti.

Tule tekemään unelmistasi totta - nouse lentoon Tuusulan lukiosta!